Pagini

luni, 15 noiembrie 2010

Pe tine ce te face fericit?

       Eu sunt o persoana foarte simpla de felul meu si cred ca cea mai mare calitatea a mea este ca stiu sa ma bucur si de cel mai marunt lucrul posibil. Cred ca de cele mai multe gesturile marunte inlocuiesc orice cadou grandios,scump si foarte frumos impachetat. Sunt persoane pentru care o floare, un zambet , o inghetata adusa la 3 noapte de cineva deosebit nu inseamna nimic..... pentru mine inseamna mult. Unele fete asteapta ceasuri scumpe, inele cu pietre care mai de care stralucitoare, vacante exotice deoarece sunt fete cu pretentii care probabil pentru toate aceste lucruri ofera si ceva in schimb. Sunt fete care au uitat ce s-au chinuit parintii sa le invete si care pentru un ceas scump isi vand si prietena cea mai buna. Pe ele lucrurile astea le fac fericite ,pacat ca va veni o vreme cand doar cu ceasurile,inelele si pozele facute intr-o vacanta exotica cu zambet fals pe fata vor ramane.
        Sa nu generalizam  pentru ca sunt si fete care desi se bucura cu mai putin dar au avut norocul sa dea peste baietzi care le apreciaza pentru ceea ce sunt si pentru ceea le duce capul si sunt dispusi sa le rasplateasca cu astfel de gesturi pentru ca merita.
 

                                       Zambeste ....cineva se poate indragostii de zambetul tau:)

2 comentarii:

  1. Aici gresesti... tu nu esti o persoana simpla, iar fetele astea de care vorbesti nu sunt fete cu pretentii. Din contra. Sunt persoane care se multumesc cu putin. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate sunt foarte multe tinere in ziua de astazi care se multumesc cu putin...care pentru a obtine ceva ce isi doresc aleg de cele mai multe ori "calea cea mai simpla"...eu sunt de parere ca trebuie luptat pentru ceea ce iti doresti fiindca atunci cand il vei obtine va fi si satisfactia pe masura:)

    RăspundețiȘtergere