Pagini

marți, 16 noiembrie 2010

Tie de ce ti-e dor?

Mi-e dor ...

 De cum eram inainte, de prietenele mele din liceu, de vata pe bat, sa mg la circ, sa ma plimb pe strazi de una singura doar cu gandurile mele, sa mg la teatru, sa merg la un concert , sa beau vin fiert, sa ma dau intr-un leagan, sa joc Baba Oarba, sa mg la un picnic, sa scriu o scrisoare si nu un mail, sa mg cu trenul, de EL, de noi, de guma Turbo, de zilele insorite, de serile pierdute in spatele blocului , de liniste , de Buni, pentru ca nu am vazut-o de tare multa vreme, de inghetata Panda, de Kukurucu, de satul in care mergeam la bunici, de jocurile copilariei, de mare, de soare, de munte,  sa iubesc si sa ma simt iubita,   sa merg la sanius, sa ma joc in zapada, de aer curat, de loz in plic ....mi-e dor si doare....

6 comentarii:

  1. Dar te-ai mutat pe Lună? Ce te împiedică să faci toate astea? Cine iţi impune să nu faci toate astea? Am câteva soluţii care la mine merg si mă fac să mă simt liber...ca atunci:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m-am mutat pe Luna:)) da m-am mutat intr-o alta tara,intr-un oras nou si chiar daca as face toate lucrurile alea le-as face cu alti oameni....oameni noi si nu ar avea acelas farmec:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat sa iti zic multumesc!!!! Ii primul comentariu:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Unele lucruri sunt total realizabile, cum îți spune și Static.

    Poate cu noi oameni în viața ta aceste momente vor fi și mai frumoase. :)
    Nu trebuie să lași melancoliile să te împiedice să faci ceea ce îți place.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ms:) Ii greu cand te muti intr-o alta tara sa o iei de la capat. Eu aici deocamdata nu prea am prieteni si de asta mai am momente de melancolie din cand in cand:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Crede-mă că știu cum e să pleci departe de casă, să nu mai ai nici un prieten aproape, nici familie. Și să ajungi la ei de 2-3 ori pe an câteva zile cu mult noroc... Să o iei de la zero cu o viață nouă, să iei viața în piept cu tot ce înseamnă...

    RăspundețiȘtergere