Pagini

luni, 13 decembrie 2010

Usor de spus,greu de facut!!!

    Cei din jurul nostru  vad lucrurile mult mai clar, diferit de noi cei care stam in mijlocul problemei, astfel ca pentru ei devine usor sa dea sfaturi, sa vina cu solutii. Putini sunt cei care  se pun in situatia ta si nu arunca vorbe in vant doar sa te faca sa te simti mai bine. E usor sa zici "renunta", atunci ca nu tu nu esti implicat direct ....la sfaturi toti suntem buni , mai greu e cu practica. Nu stiu daca voua vi s-au spus lucruri de genul: "nu te merita", "renunta ca nu e de tine", "eu in locul tau l-as parasi"...e usor sa dai sfaturi atunci cand nu inima ta incepe sa se zbata in piept la fiecare atungere al lui.

    Recunosc, si eu am  dat sfaturi  , dar de fiecare data mi-am adus aminte de cum m-am simit eu in situatia respectiva si am incercat sa expun lucrurile intr-un alt mod fiindca inimii nu poti sa ii comanzi tu......Eu de exemplu incerc sa spus asa " stiu ca e greu, chiar foarte greu fiindca si eu am trecut prin asta , asa ca iti voi spune cum m-am simtit eu. Vei suferii enorm, vei plange zile intregi , nu o sa dorm noptile de dorul lui, o sa vrei sa il suni, o sa stai cu ochii pe telefon in speranta ca te suna el...... iar intr-o zi o sa iti dai seama singura  ca nu mai plangi atata de des, ca noaptea adormii mult mai repede decat de obicei, ca nu tresari de fiecare data cand iti suna telefonul si o sa iti dai seama ca viata , oricum e ea, merge inainte!! "  .Oricum , in final fiecare asculta ce zici dar face lucrurile de capul lui si cum simte el...si eu am auzit o groaza de sfaturi dar atunci cand simtiam ca ma omoara dorul, daca am vrut sa dau un telefon doar ca sa aud vocea de la celalalt capat al firului, am facut-o. Nu am stiut niciodata sa ma comport cu indiferenta fata de o alta persoana, daca am simtit ceva pt respectivul i-am spus-o, chiar daca de cele mai multe ori poate e bine sa ti putin lucrurile in suspans!!

   Eu stiut cum te simti atunci cand aflii ca celalat te-a inselat , cand celalalt te lasa pentru prietena ta...si am suferit de nu am mai stiut de mine, am plans pana am ramas fara lacrimi, imi inchipuiam ca nu pot trai fara el ...fetelor timpul le rezolva pe toate!!! Sufera , iubeste, daruieste-te trup si suflet, pentru ca pana la urma fiecare relatie ti-a adus si bucurii , emotii si ramai cu o groaza de amintiri frumoase. Din fiecare relatie ai ceva de invatat iar toate acestea te ajuta sa cresti.





P.S. LIVE.LOVE.LAUGH.

Un comentariu:

  1. Of, parca pentru mine ai scris randurile astea! Si ce daca toata lumea in jur iti spune ca nu te merita cand tu ai fluturi in stomac atunci cand te gandesti la el? Si ce daca toata lumea iti spune ca este un cretin -poate chiar este- cand tu plutesti atunci cand te tine in brate?
    Ah, si mai e aia cu "o sa gasesti altceva mai bun"! Nu suport sa aud asta si tot timpul, prima replica a fost: "NU VREAU ALTCEVA, MAI BUN SAU MAI RAU!!!!".
    Eu nu m-am mai despartit niciodata pana acum de cineva pe care sa-l fi iubit si am facut-o acum trei saptamani, dupa fix 5 ani de cand ne-am sarutat prima oara. Am mai trecut prin separari, prin despartiri, dar tot timpul eu le-am initiat si oricum nu m-au afectat aproape deloc pentru ca nu iubisem pe acel cineva.
    Acum e altfel: acum lesin de dorul lui, acum plang cu lacrimi de moarte cand ma gandesc ca viitorul meu se va scrie fara el si nu pot sa accept ca voi fi, vreodata, mireasa altui barbat!
    Da, am plans de mi-au iesit ochii din cap, am urlat, si la propriu, cu perna pe fata, dar si in interior cand am simtit ca ma sfasii in doua. Mai merg si acum pe strada si ma trezesc lacrimand si am ajuns sa urasc toate cuplurile care imi ies in cale :) Aseara eram prin mall cu niste prietene si aveam ceva de comentat, nasol, desigur, despre toti indragostitii lu' peste prajit:))
    Si hai sa-ti zic una si mai tare: despartiti fiind, noi inca dormim in acelasi pat! :)) E de rasu' plansu'! Locuim impreuna si el nu are timp acum sa-si caute alte casa, asa ca inca impartim patul. Iti imaginezi cred ce telenovela se scrie in sufletele noastre, mai ales al meu care sunt partea mai suferinda din poveste....

    RăspundețiȘtergere